Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا عصار که یکی از داوران برنامه استعدادیابی بندبازی بود درباره میزان رضایت خود از خوانندگان گروه های شرکت‌کننده در این برنامه گفت: به طور کلی آن چیزی که برای من دلگرم‌کننده و شاید جزو اهداف اولیه بندبازی است، آن بود که تعداد قابل توجهی نوازنده درجه یک در شهرستان‌های مختلف پیدا کردیم که کاملا آماده ورود به بازار حرفه‌ای موسیقی هستند و اکنون آمادگی و ظرفیت این را دارند که به بهترین گروه‌هایی که به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کنند و مشغول کنسرت هستند، ملحق شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خواننده‌های خوب هم در گروه‌های شرکت‌کننده در بندبازی حضور داشتند اما بین اعضای گروه تفکیک قائل نشدیم و فقط در قالب گروه، عملکرد آنان را بررسی کردیم. بعضی‌ از گروه‌ها خواننده‌شان همسطح بود، بعضی‌ها، خواننده بهتری داشتند و در بعضی‌ از گروه ها، نیز بالعکس بود.

عصار درباره جایگاه خواننده و تاثیر آن بر موفقیت یک گروه موسیقی بیانکرد: من تصور می‌کنم گروه های موسیقی با برنامه‌ریزی و مدیریت خوب و با کمک خوانندگان خوب، می‌توانند وارد بازار موسیقی شوند. در جهان هم، وضعیت اینطور است؛ به عنوان مثال در گروه «بیتلز» که تک تک اعضای آن محبوبیتی پیدا می‌کنند اما محبوبیت خواننده در موفقیت آن تاثیر مهمی دارد.

این موسیقیدان درباره موفقیت بازار موسیقی با ورود گروه‌های شرکت‌کننده در بندبازی گفت: پیش‌بینی اینکه چه کسی در بازار موسیقی موفق می‌شود به خصوص با پیچیدگی‌های بازار فعلی، کار سختی است اما اگر از من بپرسید گروه‌های بندبازی ظرفیت موفق شدن را دارند یا خیر، به نظر من تعدادی از گروه‌ها ظرفیت موفق شدن را دارند. اگر ضمن برنامه‌ریزی درست، قطعات خوبی برایشان ساخته شود و مدیریت خوبی داشته باشند، بازار موسیقی را تحت الشعاع عملکرد مثبت خود قرار خواهند داد.


عصار درباره خطرات و آسیب هایی که برنامه‌های استعدادیابی در سرخوردگی و حتی ایجاد زمینه برای مهاجرت آنان به علت نبود سیستم حمایتی در بازار موسیقی به وجود آورد، گفت: این اتفاق، احتمالی نیست که بشود براساسش تصمیم‌گیری کرد و نمی‌توان گفت این موضوع احتمال زیادی دارد. با توجه به وضعیتی که موسیقی ما به طور کلی دارد، همه محدودیت‌هایی که پیرامونش هست و همه پیچیدگی‌هایی که بازار موسیقی ما دارد، به نظرم ساخت برنامه‌های استعدادیابی در حوزه موسیقی بسیار واجب است.

این خواننده موسیقی پاپ با تاکید بر اینکه برنامه بندبازی به عنوان یک مسابقه منحصربه فرد در دنیا، فاصله زیادی با استانداردهای برنامه های استعدادیابی ندارد، ادامه داد: به نظر من، با توجه به عملکرد پلتفرمی که بر روی این برنامه سرمایه گذاری کرده، فضای تازه ای ایجاد شده و ایرادات آن هم قابل حل و چشم پوشی است. به نظر من این برنامه در کوتاه مدت حتی می‌تواند تاثیرات بسیار مثبتی روی بازار موسیقی بگذارد.

عصار در ادامه بیان کرد: من هیچ گاه در جایگاه داور قرار نگرفتم و به همین دلیل هم سعی کردم قضاوت سخت نکنم. بیشتر سعی کردم بر اساس آنچه که به خودم گذشته و محصولش تجربه طولانی مدت است، با مهربانانه‌ترین و همکارانه‌ترین نوع ممکن رفتار کنم.

بندبازی مشابه خارجی ندارد

این نوازنده و آهنگساز در پاسخ به این سوال که آیا بازار موسیقی از لحاظ ساختاری و سیستمی ظرفیت حمایت از گروه‌های موسیقی مستعد را دارد؟ بیان کرد: برنامه‌ بندبازی مشابه خارجی ندارد اما در برنامه‌هایی که به صورت استعدادیابی هستند این واقعیت تلخ وجود دارد که استعدادهای برتر به بازار موسیقی کشورشان معرفی شوند، اما در بازار دوام نمی‌آورند.

وی ادامه داد: با این حال، ساخت چنین برنامه‌ای لازم و تاثیرگذار است چرا که که نوازنده‌های جواب و بااستعداد زیادی امید به آینده بهتر پیدا می‌کنند. این برنامه ویترینی است که مثلا یک نوازنده ۱۶ ساله که در شهرستانی ساز می‌زند و در شرایط عادی، امکان ورود به بازار موسیقی را ندارد و سراسر استعداد و عشق به موسیقی است، با نمای درستی که در این برنامه از خود نشان می دهد، می‌تواند دیده شود و با همکارانش در بازار موسیقی فرصت حضور پیدا کند.

عصار همچنین بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از نوازندگان شرکت‌کننده در بندبازی به دلیل استعدادشان می‌توانند در گروه‌های خوب موسیقی کشور حضور داشته باشند. بنابراین ارزش دارد که هر طوری لازم است برای برگزاری چنین برنامه هایی بجنگیم. این استعدادهای جوان، فقط ساز دستشان است و در همه جای کشور حضور دارند. چگونه باید وارد بازار موسیقی شوند و چگونه باید استعدادشان را نشان و پرورش دهند؟ آیا فضایی به آنان داده می‌شود؟ برنامه بندبازی نشان داد که آنان می‌توانند دیده شوند و عادلانه برنامه‌شان را اجرا کنند و مردم درباره‌شان تصمیم بگیرند.

بندبازی مسابقه استعدادیابی بندهای موسیقی ایران در ژانر پاپ و پاپ تلفیقی است که توسط یک اپلیکیشن آنلاین داخلی پخش می شود و ترکیبی از رأی داوران و آرای مردمی سرنوشت گروه‌های شرکت‌کننده در این رقابت را تعیین می‌کند.

کد خبر 680363 منبع: ایرنا برچسب‌ها موسیقی ایرانی موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسیقی ایرانی برنامه های استعدادیابی گروه های شرکت کننده بازار موسیقی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، سریال «رخنه» به تهیه‌کنندگی مهدی شفیعی و کارگردانی علی غفاری در ابتدای پروژه و سپس حمیدرضا لوافی، در ۳۰ قسمت در گروه تولیدات حادثه‌ای مرکز سیمافیلم تولید شده است.

داستان سریال «رخنه» مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان روبه‌رو می‌شود.

در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته اند.

دیگر عوامل مجموعه «رخنه» عبارتند از: مریم امینی نویسنده، شهرام نجاریان مدیرتصویربرداری، حدیث نیکرو مدیر برنامه ریزی، شهرام متولی باشی صدابردار، هومن معصومی طراح صحنه، حسین زندباف و محمدمصطفی رجبی تدوین و آلبرت آراکلیان موسیقی.

سریال «رخنه» از امشب سه شنبه، ۱۸ اردیبهشت هر شب ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه از شبکه یک سیما به روی آنتن می رود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کیانوش عیاری: سریال «۸۷ متر» از شبکه یک روی آنتن می‌رود اعلام برنامه‌های نمایشگاه کتاب در تلویزیون

دیگر خبرها

  • کنسرت موسیقی  زاگرس در تالار وحدت
  • سامان علیپور موسیقی منطقه زاگرس را به تالار وحدت می‌آورد
  • تحلیل و پخش موسیقی ایرانی رویکرد برنامه «نیستان»
  • استعدادیابی و تامین تجهیزات را در رأس کار قرار دادیم
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور